Συνέντευξη της Στέλας Αναστασάκη στη Μαρία Μυλωνά από το Cozy Vibes. Φωτογραφία της Στέλας Αναστασάκη από τη μέση και πάνω, να κοιτάζει χαμογελαστή το θεατή με τα χέρια τυλιγμένα κάτω από το στήθος.
Απτικό βοήθημα για το έργο Αεροπλάνο του Αλέξη Ακριθάκη. Πρόκειται για μια αναπαραγωγή του πρωτότυπου έργου με την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης σε λευκό και μαύρο pla πλαστικό, που απεικονίζει απτικά το έργο τέχνης σε κλίμακα 1:10. Η απτική αναπαραγωγή είναι τοποθετημένη με κλίση 30 μοιρών πάνω σε λευκό ξύλινο βάθρο και μπροστά από το βάθρο υπάρχει λεζάντα του έργου με ανάγλυφη μπράιγ και QR κωδικό. Στην εικόνα εμφανίζεται ένα χέρι που διερευνά απτικά το έργο.
Εικόνα από το δημοσίευμα στην εφημερίδα "Μακεδονία" από την Φανή Σοβιτσλή. Φωτογραφία από τον εξωτερικό χώρο του MOMus-Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στην οποία εμφανίζεται τη είσοδος στο χώρο του μουσείου και γλυπτά που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο. Ένα κόκκινο αφηρημένο γλυπτό του Κώστα Κουλεντιανού αριστερά της εισόδου, ένα γλυπτό με λαμπτήρες νέον από το Στήβεν Αντωνάκο και η γλυπτική διαμόρφωση του αύλιου χώρου του μουσείου από το Φιλόλαο Τλούπα.
Εικόνα από το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα HuffPost Greece που δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2020. Στην εικόνα παρουσιάζεται το απτικό βοήθημα που έχει δημιουργηθεί για την προσέγγιση του έργου «Αεροπλάνο» του καλλιτέχνη Αλέξη Ακριθάκη που ανήκει στη Συλλογή του MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Το απτικό βοήθημα που έχει δημιουργηθεί με την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια το έργο τέχνης σε μικρότερη κλίμακα. Το απτικό βοήθημα έχει δημιουργηθεί σε συνδυασμό του λευκού και του μαύρου πλαστικού και στα φτερά του αεροπλάνου φέρει λεπτές φέτες ξύλου που παραπέμπουν στο υλικό του πρωτότυπου έργου τέχνης.
Εικόνα από το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα ΕλCulture που δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2020. Στην εικόνα εμφανίζεται το απτικό βοήθημα που έχει δημιουργηθεί για την προσέγγιση του έργου «Μέγας Αλέξανδρος» του καλλιτέχνη Άντυ Γουόρχολ, που ανήκει στη Συλλογή του MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Το απτικό βοήθημα περιλαμβάνει το σχέδιο του προσώπου της μορφής του Μ.Αλέξανδρου σε ανάγλυφες γραμμές που είναι τονισμένες χρωματικά, ώστε να διακρίνονται και από άτομα με μειωμένη όραση.
Εικόνα από το δημοσίευμα στην εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα" από το δημοσιογράφο Δημήτρη Μαριδάκη, που δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2020. Στην εικόνα εμφανίζεται ο Θανάσης Σιδέρης με τη Φανή Τσικούρα να ψηλαφούν το αντίγραφο του έργου "Εγκέφαλος" του καλλιτέχνη Ντέννις Όππενχαϊμ που ανήκει στη Συλλογή του MOMus Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Ο Θανάσης Σιδέρης, ένας νεαρός άνδρας με ξανθή γενειάδα αγγίζει το αντίγραφο του έργου και στρέφεται δεξιά στη Φανή Τσικούρα χαμογελώντας. Η Φανή Τσικούρα, μια νεαρή γυναίκα κρατάει κάτω από το χέρι της στο ύψος της μασχάλης, διπλωμένο το λευκό μπαστούνι και με τα δύο της χέρια αγκαλιάζει το αντίγραφο του έργου τέχνης.
Εικόνα από το δημοσίευμα στην εφημερίδα " Έθνος " από τη δημοσιογράφο Μαρία Ριτζαλέου, που δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2020. Στην εικόνα εμφανίζεται η Φανή Τσικούρα με το Θανάση Σιδέρη και τη Φρίντα σκύλο οδηγό να ψηλαφούν το αντίγραφο του έργου "Εγκέφαλος" του καλλιτέχνη Ντέννις Όππενχαϊμ που ανήκει στη Συλλογή του MOMus Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Ο Θανάσης Σιδέρης, ένας νεαρός άνδρας με ξανθή γενειάδα και τη Φρίντα στο σκύλο οδηγό στέκονται στην αριστερή πλευρά του αντιγράφου και η Φανή Τσικούρα στέκεται στη δεξιά πλευρά χαμογελώντας. Η Φανή Τσικούρα κρατάει στο αριστερό της χέρι το λευκό μπαστούνι.
Διαδικτυακή Συνάντηση Διαλόγου Mind's Eye Meet-Up που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου 2020 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του zoom. Εικόνα που εμφανίζει σε παράθυρα όλες τις ομιλήτριες της ημερίδας, ξεκινώντας από πάνω αριστερά εμφανίζονται: Γιώτα Πάνου, Στέλα Αναστασάκη, Χαρά Κανάρη, από κάτω Καλλιόπη Γκίκα, Χρύσα Ζαρκαλή, Λεία Αβραάμ, Ιωάννα Ζαχαρού, και στην τελευταία σειρά Κερασία Μιχαλοπούλου, Σταυρένια Κουκουλά και η Κωνσταντίνα Κώνστα. Πάνω Αριστερά εμφανίζεται το παράθυρο του διερμηνέα της ελληνικής νοηματικής γλώσσας Σπύρο Κουζέλη.
Εικόνα από το δημοσίευμα στην εφημερίδα "Μακεδονία" από την Κυριακή Τσολάκη. Φωτογραφία από το ισόγειο της Αίθουσας Αλέξανδρου Ιόλα του MOMus-Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στην οποία εμφανίζονται η Φανή Τσικούρα και ο Θανάσης Σιδέρης με τη Φρίντα-σκύλο οδηγό μέσα στη συλλογή έργων όπου εφαρμόζεται το πρόγραμμα Mind’s Eye. Η Φανή και ο Θανάσης φαίνεται να κινούνται στο χώρο της συλλογής του μουσείου με φόντο τα έργα της συλλογής: Ψηλά διακρίνεται το έργο Φτερά του Παύλου Διονυσόπουλου, πίσω από τη Φανή και το Θανάση διακρίνουμε τμήμα από τα γλυπτά Αδάμ και Εύα της Νίκι ντε Σαντ Φάλ ενώ στο διάδρομο μπροστά από τους εικονιζόμενους στους πλαϊνούς τοίχους μπορούμε να διακρίνουμε το έργο Σύνθεση του Βίκτωρ Μπράουνερ και έργο του Ρομπέρτο Κρίπα.
Εικόνα από το δημοσίευμα στην εφημερίδα " Έθνος " από τη δημοσιογράφο Μαρία Ριτζαλέου, που δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2020. Στην εικόνα εμφανίζεται η Φανή Τσικούρα με το Θανάση Σιδέρη και τη Φρίντα σκύλο οδηγό να ψηλαφούν το αντίγραφο του έργου "Εγκέφαλος" του καλλιτέχνη Ντέννις Όππενχαϊμ που ανήκει στη Συλλογή του MOMus Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Ο Θανάσης Σιδέρης, ένας νεαρός άνδρας με ξανθή γενειάδα και τη Φρίντα στο σκύλο οδηγό στέκονται στην αριστερή πλευρά του αντιγράφου και η Φανή Τσικούρα στέκεται στη δεξιά πλευρά χαμογελώντας. Η Φανή Τσικούρα κρατάει στο αριστερό της χέρι το λευκό μπαστούνι.
Εικόνα από το δημοσίευμα στην εφημερίδα "Το Έθνος της Κυριακής" από τη δημοσιογράφο Μαρία Ριτζαλέου, που δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2020. Στην εικόνα εμφανίζεται ο Θανάσης Σιδέρης με τη Φανή Τσικούρα να ψηλαφούν το αντίγραφο του έργου "Εγκέφαλος" του καλλιτέχνη Ντέννις Όππενχαϊμ που ανήκει στη Συλλογή του MOMus Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Ο Θανάσης Σιδέρης, ένας νεαρός άνδρας με ξανθή γενειάδα αγγίζει το αντίγραφο του έργου και στρέφεται δεξιά στη Φανή Τσικούρα χαμογελώντας. Η Φανή Τσικούρα, μια νεαρή γυναίκα κρατάει κάτω από το χέρι της στο ύψος της μασχάλης, διπλωμένο το λευκό μπαστούνι και με τα δύο της χέρια αγκαλιάζει το αντίγραφο του έργου τέχνης.